|
|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz Przeczytane Fora |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#31 |
|
Psiedskolak
![]() Zarejestrowany: Feb 2010
|
wielkie dzięki
ja tez mu znowu porobiłam nowa partię ogłoszeń. jakoś trzeba przeczekać lato. tez mam nadzieję że jesienią coś się wydarzy pozytywnego. pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Psiedskolak
![]() Zarejestrowany: Feb 2010
|
Filemon znalazł dom. Niedaleko, bo w podwarszawskim Komorowie. Do dyspozycji ma dużą działkę, pięknie zalesioną. I pana, który nie zniechęcił się tym że Filemon słabo chodzi i jest takim psim dziwakiem : ) Oprócz swobodnego przebywania na ogrodzie, pan codziennie z Filemonkiem chodzi na spacery – na razie niewielkie, bo ostatnio kondycja taka sobie. Wcześniej pan miał owczarkowata sunię zabraną ze schroniska – dożyła u niego 11 lat.
Przed adopcją powtórzyliśmy Filemonowi badania krwi (niezłe, choć mogłyby być lepsze), sprawdziliśmy stan prostaty (zadowalający) i prześwietliliśmy kręgosłup (niestety spondyloza). Ostatnio Filek stracił sporo sierści, więc jeszcze na „do widzenia” został solidnie wykapany w specjalnym preparacie poprawiającym kondycje skóry. Nowy właściciel od razu go zachipował. Dom chyba znalazł się w ostatnim momencie. Filemon nie był ostatnio w najlepszej kondycji psychicznej – chyba jednak zamknięcie w hotelowym kenelu mu nie służyło. Mam nadzieję że teraz będzie już tylko coraz lepiej. Chciałam podziękować wszystkim, którzy pomagali w szukaniu domu dla Filemonka i w jego utrzymaniu. Dziewczynom z bordożego forum: Beni za bazarki (szczególnie ten kubrakowi), Haker za allegro i ogłoszenia. Dziękuję również serdecznie za wpłaty – każda złotówka b. się przydała. I za wsparcie i trzymanie kciuków i podnoszenie wątku na dogo i wywieszanie plakatów : ). Dziękuję za pomoc w ogłaszaniu Filemona: Doddy z fundacji AST za stałe wyróżnione allegro i amstafowym dziewczynom , Piromance z dogo, Kana007 i anawa z forum owczarków. Jeszcze raz dziękuję bardzo wszystkim za pomoc. Filemonku – żyj długo i szczęśliwie ![]() |
|
|
|
![]() |
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|